Vdihnite življenje svojim projektom

Lumion 2023 prinaša velike novosti v prenovljenem načinu upodabljanja, ki združuje rasterizacijo in sledenje žarkom. Odslej lahko pri upodabljanju dosežete večji realizem s še manj truda.
Lumion je 3D programska oprema za predstavitev modelov in vizualizacijo, posebej izdelana za arhitekte in oblikovalce. Če imate 3D model svojega dizajna, ga lahko z Lumionom hitro oživite ter prikažete v očarljivem okolju, obogatenem s številnimi podrobnostmi. 
Predstavitev sledenja  žarkom v0.9
S pritiskom na gumb dodajte realistično svetlobo, sence in odseve v svoje upodobitve. Z novim učinkom sledenja žarkov v Lumionu lahko nadzorujete število vzorcev in odbojev, kar vam omogoča večji nadzor nad končnim rezultatom. Z vklopljenim sledenjem žarkov bodo vaši renderji samodejno prikazovali realistično posredno osvetlitev, odseve zunaj zaslonskega prostora, kontaktne sence in še veliko več.
Ustvarite svoje okolje, od gozda do mesta.

Z Lumionovimi številnimi orodji in učinki za izdelavo okolja si lahko svoje modele ogledate v kontekstu stvarnega sveta. Z več kot 5600 predmeti - med njimi so tudi podrobno oblikovana drevesa, grmičevje, avtomobili, ljudje, pohištvo, zunanja oprema … - lahko ustvarite vse od pokrajine, gosto porasle z gozdovi, do mestnega okolja.

V različici Lumion Pro* vam je na voljo več kot 1200 materialov, med katerimi lahko v trenutku izberete čudovito steklo, omet, les, kovino, tkanino in drugo.
*Lumion vsebuje približno 33-odstotni del materialov in predmetov, ki so v Lumion Pro.Ustvarite slike

Lumion je zasnovan tako, da delo poteka pregledno in brez napora.

Ustvarite 360 panorame

Podprt z več kot desetletnim razvojem vam Lumion nudi vse, kar potrebujete, da svoj projekt umestite v lokalni okvir.

Ustvarite video

Model lahko olepšate z materiali. Opremite notranjost in zunanjost. Določite osvetlitev in sence. Vse, o čemer sanjate, lahko storite z Lumionom.

4_green

Hitri rezultati!

Z Lumionom delo opravite hitreje kot z večino podobnih programov - od 3D modela do fotorealističnih rezultatov, polnih življenja, barv in lepote.


Preprosto vnesite model in izdelajte sceno za stvaren ali konceptualen rezultat. Dodajte učinke, ki pripomorejo k vzdušju in s katerimi dosežete idilično podobo svojega dizajna.

.

Asset 2

Vse lahko naredite sami!

Ne obstaja predhodna izobrazba za izdelavo rešitev? Brez skrbi! Lumion daje prednost učinkovitim in poenostavljenim funkcijam, s katerimi se arhitektom in oblikovalcem omogoči, da dosežejo čudovite rezultate, brez potrebe po zunanjem izvajanju ali angažmaju strokovnjakov za prikazovanje. Po samo 15 minutah uporabe Lumiona boste preoblikovali vaše projekte v prelepe slike.