Lumion 11
MOŽNOSTI

Lumion 2024

 - 749€

Najem za 1 leto

Lumion 2024 PRO

- 1499€

Najem za 1 leto

Preziskusite Lumion 2024 demo
Še več možnosti
Atmosferski dež in sneg

Izrazite pravi občutek svojih dizajnov s pomočjo atmosferskega dežja in snega v Lumion Pro. Z dodajanjem učinka padavin lahko ustvarite vse od lahkega padanja dežja pa do ploh, zimskih udarov vetra in snežnega meteža.

Prilagodljiva 3D trava

Začinite svoje travnate krajinske dizajne in dodajte vrsto realističnih trat v svoje parke, vrtove, travnike in mnogo več s pomočjo prilagodljive 3D trave v Lumion Pro.

Krzneni materiali

Mehki na dotik. Pisani in vihravi. Za izjemno udobno odejo ali prekrivalo - nov krzneni material podaja šarm brez primerjave.
Omehčajte ostre robove.

Ročno risani obrisi

 Lumion Pro olajšuje jasno komuniciranje oblike vašega dizajna z efektom "ročno narisanega" obrisa. Uporabite ga skupaj s fotorealističnimi skicami ali umetniškim učinki, da bi privabili fokus na splošno obliko in formo zgradbe.

Omehčajte ostre robove

V resničnem življenju so robovi katerih koli površin običajno videti blago zaobljeni ali obrabljeni. Nikoli niso popolnoma ostri. Z mehčanjem robov bo vaš model videti bolj naravno in obrabljeno ter bo tako bolje prikazal kvaliteto fizične hiše ali zgradbe.

Premik naklona

Maketa, generirana na računalniku, ima določeno nenadomestljivo kvaliteto. Z uporabo učinka premika naklona vaš dizajn postane del miniaturnega sveta.
Z vrha točke gledišča vašega modela v Lumion Pro učinek premika naklona menja ravnino fokusa in zamegli sprednji plan in ozadje.

Variacija modelov in materialov
Ali se lesena tla dobro ujemajo s kamnitimi stenami? Ali bo klientu bolj všeč dizajn A ali dizajn B? Morda je težko uskladiti obliko fasade s teraso ali dvoriščem hiše. Ne glede na to je učinek kontrole variante enostaven način za primerjavo več možnosti materialov in modelov.

Merska orodja

Ne glede na to, ali potrebujete potrditev oddaljenosti med dvema kosoma pohištva ali preverjanje obsega vrta - merska orodja v Lumion Pro vam pomagajo, da opravite hitra preverjanja brez vračanja na programsko opremo za modeliranje.

Listje za materiale

Z edinstveno sposobnostjo preoblikovanja preprostih oblik v realistično listje je mogoče po meri izdelati listnate žive meje poljubnih oblik in velikosti. Površinam, kot so stene ali kipi, dodajte bršljan in druge plezalne rastline.

OpenStreetMap (Beta)

Postavite svoje modele na karto s pomočjo OpenStreetMap-a. Ta funkcija vam omogoča neposredno izbiro lokacije kjerkoli na Zemlji. Lumion nato generira ustrezne 3D mape z vnosom 2D podatkov iz OpenStreetMap podatkovne baze.

Področje razsvetljave in svetlobni pas

Področje razsvetljave in svetlobni pas zagotavljajo širok razpon vznemirljivih priložnosti. Omogočajo vam, da izboljšate notranjost in zunanjost z razsvetljavo, ki presega enostavno svetlobo reflektorjev.

PureGlass®

Steklo se veliko uporablja v arhitekturi, dobre vizualizacije pa zahtevajo natančno prikazovanje. PureGlass® tehnologija omogoča pristop k prozornemu, prosojnemu ali zmrznjenemu steklu, ki je videti prepričljivo in resnično kot še nikoli.

Speedray™ refleksije

V Lumion Pro se površine, od katerih se odbija svetloba, samodejno izboljšujejo s vklopom sklopke. Speedray™ refleksije ponujajo možnost velikega razpona izboljšanja kakovosti slike z malo dodatnega časa za prikazovanje.

Visokokakovostni modeli ljudi

Lumion Pro nadaljuje s širjenjem svoje že obsežne zbirke vsebin s še več kakovostnimi animiranimi 3D ljudmi iz aXYZ dizajna. V Lumion Pro imajo  animirani 3D ljudje (325) nove položaje, kot so sedenje, kolesarjenje in hoja.

Posebni modeli rastlin in dreves

Lumion Pro ima skoraj trikrat več modelov dreves in rastlin. Zbirka razširjenega modela vključuje več vrst in dodatne variacije vrst, ki jih dobite v standardni zbirki.

Vsa drevesa in rastline, razen drobnih detajlov v naravi, so ustvarjeni s pomočjo SpeedTree (Registrirani zaščitni znak).

Združite projekte

Odlično orodje za sodelovanje vam ponuja možnost združevanja vsebin iz projektne datoteke z vašim trenutnim projektom. Ta možnost je ključna za osebe, ki delajo v ekipah, ker vam omogoča delo na enemu projektu z več osebami.

Speedray™ refleksije

V Lumion Pro se površine, od katerih se odbija svetloba, samodejno izboljšujejo s vklopom sklopke. Speedray™ refleksije ponujajo možnost velikega razpona izboljšanja kakovosti slike z malo dodatnega časa za prikazovanje.